Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Om Hedmarktoppen

Hedmarktoppen er Hamars gamle utfartssted og ble gjerne omtalt som Skistua. I 1954 ble stedet kjøpt opp av Pinsebevegelsen i Norge og de siste 65 år har stedet blitt brukt som motell og kristent stevne- og konferansested. I 1970 startet folkehøyskolen opp og siden den gang har Hedmarktoppen vært folkehøyskole om vinteren og camping, overnatting- og konferansested om sommeren.

Hedmarktoppen og Hamar hytteutleie ligger idyllisk til på en høyde med flott utsikt over Hamar-området, og tilbyr i dag hytter, leiligheter og rom i fredelige omgivelser. Nærmeste nabo er Furuberget som har 1000 mål vakkert skogsterreng, med turstier på sommeren og preparerte skiløyper om vinteren. Bor du hos oss kan du nyte terrassen og den fine utsikten så lenge du vil.

Hedmarktoppen ligger ca 4 km fra Hamar sentrum og er tilgjengelig med bybuss (stopper ca. 1 km unna). Det er god adkomst fra E6 (2 km) og er lett å finne frem. Kort veg til dagligvarebutikk og andre handelstilbud.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Hedmarktoppen og Hamar Hytteutleie!


Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn